Welkom in de Ont(-)moet-tuin, onze sfeervolle thee tuin op De Kinderpit eco-boerderij! Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, een verfrissend drankje en soms een pop-up diner uit de authentieke pizza oven.

Onze Ont(-)moet-tuin is een perfecte plek om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Of je nu alleen bent, met vrienden of met familie, wij bieden een ontspannen sfeer waar je je thuis kunt voelen. Je kunt kiezen uit een selectie van biologische en lokale producten die met liefde en zorg worden bereid.

Onze authentieke pizza oven is een echte blikvanger in de Ont(-)moet-tuin. Wij bakken hierin heerlijke pizza’s met verse ingredi├źnten. Het is een geweldige ervaring om te zien hoe de pizza’s worden bereid en gebakken in onze traditionele houtgestookte oven. Het is alsof je even terug bent in de tijd.

Naast de pizza’s bieden we ook een scala aan andere heerlijke gerechten en drankjes aan, zoals huisgemaakte soepen, salades en broodjes, evenals verfrissende limonades, thee├źn en koffie. Onze menu’s zijn afgestemd op het seizoen en de beschikbare lokale producten.

Kom langs in onze Ont(-)moet-tuin en geniet van een moment van rust en ontspanning. Onze tuin is ook beschikbaar voor speciale evenementen en feesten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie